• Јадранска магистрала 125, Скопје
  • +389 2 263 1551

Контактирајте Не

info@bmgimpeks.com

Имате прашања?
Испратете е-маил и ќе Ви одговориме веднаш!

+389 70 234 617

За сите информации
Слободно контактирајте не!

+389 2 2631 551

+389 2 2631 551
+389 00 000 000

Јадранска Магистрала
бр. 125

Скопје,
Македонија

Испратете Порака

Вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде,  вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде, вашиот текст оди овде.

Следете не